Over Vibropac

Wie is Vibropac?

Vibropac B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van speciaal demontagegereedschap voor de automobielindustrie.

Al sinds 2007 zijn wij iedere dag bezig met het ontwikkelen en testen van gereedschap om snel en met een 99.9% succesgarantie gloeibougies en verstuivers te verwijderen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en sinds het begin hebben wij producten ontwikkeld die ervoor zorgden dat klanten keer op keer gloeibougies en verstuivers konden verwijderen zonder het cilinderblok te demonteren.

Vibropac heeft constant een groot aantal gereedschappen in ontwikkeling omdat ook de automotive branche niet stil zit. Er komen constant nieuwe generaties auto’s en dus ook nieuwe generaties dieselmotoren bij. Deze gereedschappen worden eerst uitvoerig getest op de nieuwe dieselmotoren door het service team van Vibropac voordat deze voor klanten beschikbaar zijn. Wij streven er namelijk naar een 99,9% slagingspercentage voor al onze producten bij gebruik te garanderen. Hierdoor is het dus mogelijk dat we voor een probleem al een oplossing hebben liggen maar dat dit gereedschap zich nog in de concept- of testfase bevindt. Neem daarom altijd contact op met ons als u er niet zeker van bent of wij al een oplossing bieden. Ons team zit namelijk niet stil en werkt gestaag aan een oplossing voor elk nieuw probleem dat zich voordoet bij de volgende generatie motoren.

Vibropac is inmiddels al meer dan 15 jaar een begrip bij veel garages en binnen de automotive branche uitgegroeid tot een gerenommeerde naam. Wij leveren professioneel gereedschap en professionele service op locatie. Vibropac staat voor een correcte en eerlijke manier van zaken doen en wij durven daarom ook een 99.9% succesgarantie te geven.

Naast het verkopen van dit gereedschap komen wij ook bij u langs op locatie mocht u zelf de handen er niet aan willen branden of het in eerste instantie een te grote investering vinden. Geen probleem, Vibropac service biedt de oplossing voor bedrijven die niet de mankracht, tijd of expertise hebben om dit zelf te doen. Onze experts komen bij op locatie in Nederland, België en Duitsland.

Heeft u nog vragen over Vibropac, onze producten of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Graag tot ziens bij Vibropac!